Ogün Sanlısoy “Git” ep’siyle 5 yeni şarkıyla karşınızda Ogün Sanlısoy “Git” ep’siyle 5 yeni şarkıyla karşınızda

Survivor heyecanı adeta her geçen gün katlanarak artıyor! Ancak izleyiciler, Survivor All Star 2024'ün gidişatı hakkında sürekli olarak yeni bilgilere ihtiyaç duyuyorlar. Hangi yarışmacılar performanslarıyla öne çıkıyor, kimler adaya veda etti ve kimler hala rekabetin içinde? İşte, merak edilen tüm bu soruların cevaplarıyla dolu detaylı bir rehber! Hemen göz atın ve Survivor'un nabzını tutmaya devam edin!
Surv

Survivor kimler gitti, kimler kaldı?
Survivor All Star 2024 sezonunda heyecan dorukta! Yeni yarışmacılar, beklenmedik dönüşler ve elenenlerle dolu bir maceranın içindeyiz. İşte, detaylar:

Yeni Katılan Yarışmacı:
Mavi Takım'a katılan yeni yarışmacı Batuhan Karacakaya, Survivor arenasına iddialı bir giriş yaptı. Bu isim, rekabetin daha da kızışmasına neden olabilir.

Elenen Yarışmacılar:
Doğukan Manço - Kırmızı Takım
Seda Aktuğlu - Mavi Takım
Kardeniz Kılıç - Kırmızı Takım
Nijat Altınkaya - Mavi Takım
Turabi Çamkıran - Kırmızı Takım
Ersin Korkut - Kırmızı Takım
Sahra Işık - Mavi Takım
Dora - Mavi Takım
Bu isimlerin elenmesiyle, Survivor arenasında stratejik dengeler değişebilir ve yeni ittifaklar oluşabilir.

Kırmızı Takım Yarışmacıları:
Çağan Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Merve Aydın, Sercan Yıldırım, Pınar Saka, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Yunus Emre Özden, Bozok Gören, Özgür Tetik, Nefise Karatay, Mustafa Kemal Kurt
Elenen Yarışmacılar:

Mavi Takım Yarışmacıları:
Hakan Hatipoğlu, Furkan Kızılay, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Aysu Keskin, Damla Can, Yasin Obuz, Ece Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Yiğit Poyraz, Yağmur Banda, Uğurtan Dora, Yaman Keleş, Batuhan Karacakaya

Yedekler:
Son olarak, yedekler arasından Batuhan Karacakaya'nın Survivor'a katılmasıyla, rekabet daha da sertleşti. Yedeklerden kırmızı takıma Hilmi Cem, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, mavi takıma ise Mustafa Kemal, Aysu Keskin ve Yağmur Banda katıldı.
Survivor All Star 2024, her anında sürprizlerle dolu, unutulmaz bir sezon olmaya devam ediyor. Takipte kalın ve maceranın nabzını tutmaya devam edin!

Kaynak: HABER MERKEZİ