21 Mart Perşembe akşamı Survivor All Star'da heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Kırmızı takımın iletişim ödülü sevincini yaşamasının ardından, erkek potasında yer alan Özgür, Batuhan, Hakan ve Bozok, adaya veda etmek için düelloda karşı karşıya geldi. Nefes kesen düellolar sonucunda Özgür ve Hakan, rakiplerini yenerek potadan çıkmayı başardı. Son düelloda ise Batuhan ve Bozok kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 5-0 kazanan Batuhan, adada kalmaya devam ederken, Bozok Survivor'a veda eden isim oldu.

Yalan dizisi ilk tanıtım filmiyle ekranlarda! Yalan dizisinin oyuncuları kimler? Yalan dizisi ilk tanıtım filmiyle ekranlarda! Yalan dizisinin oyuncuları kimler?

Bozok'un Veda Konuşması

Bozok'un Veda Konuşması

Survivor'dan elenmenin üzüntüsünü yaşayan Bozok, duygularını şu şekilde dile getirdi: "Sabahta bir his vardı üzerimde, düellodan çıkamayacağımı biliyordum. Atışlarda hata yaptım, belki ikinci rauntta farklı bir seçim yapmalıydım. Olmayınca olmuyor.

Buraya gelmemdeki en büyük sebep, 9 yaşındaki kızımın 50 yaşındaki babasının böyle yarışmacılarla mücadele etmesini görmesiydi. Beni seyrediyor ve anlıyor. Kızım doğduğunda da 2015'te Survivor'daydım. Onun için çok mutluyum. Üzgünüm ama kızımı göreceğim için de heyecanlıyım. Olmadı, buraya kadarmış."

Bozok'un Survivor Serüveni
Turabi'nin Instagram paylaşımı ile Survivor'a katılmaya karar veren Bozok, sörf tahtasını arabasına koyup Dominik'e gitmişti. Hiç atış antrenmanı yapmadan adaya gelen Bozok, kızı için bu mücadeleye girmişti. 4 aylıkken ayrıldığı kızını 8 aylıkken gören Bozok, Survivor'dan elenmesine rağmen kızıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ