2018 Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi ve Acun Ilıcalı'ya kırgınlığı hakkında konuştu. İstanbul: 2018'de Survivor'da şampiyonluk kupasını kaldıran Adem Kılıçcı, 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'na kıl payı kaybetmesiyle gündemden düşmedi. Katarsis programına konuk olan Kılıçcı, final gecesi ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı kırgınlığı ilk kez anlattı.

All Star'da Nisa'ya Kaybetmek
Kılıçcı, "Survivor'da önce ikinci, sonra şampiyon oluyorsun. All Star'da tekrar ikinciliğin var. Bu seneki All Star'a ise katılmadın. Son ikinciliğin Türkiye gündeminde çok konuşuldu. Neler düşünüyorsun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Frank Darabont "Stranger Things" İçin Emeklilikten Vazgeçiyor Frank Darabont "Stranger Things" İçin Emeklilikten Vazgeçiyor

"Rekabetin kirlenmemesi önemli. Kirli bir rekabet vardı ama Nisa tam anlamıyla kirleten değildi. Zaman zaman çocukluklar yapardı, laf dalaşına girerdi. Ben bunları normal karşılıyorum. Daha kötüsünü yapanlar vardı ve beni yarışmadan vazgeçirmek için uğraştılar. Adım kadar eminim. Benim oradaki varlığım herkesi rahatsız ediyormuş. Bir ara mobing yedim. Çok yıprandım. Nisa'nın şampiyon olamsı bana koymadı, hatta sevindim. Kendime bir ikincilik yazsam, böyle yazamam. Atakan, Ogeday ya da herhangi biri mi şampiyon olsaydı? Kesinlikle Nisa'nın şampiyon olmasını isterdim."

Sema Aydemir ve Düşmanlıklar
2024 All Star'da diskalifiye olan Sema Aydemir hakkında da konuşan Kılıçcı, "Sema'yı severim. 2017'de zıt kutbum bir insandı, 2018'de onu kazandım. 2017'de bana düşmanlardı, 2018'de ona kendimi tanıtabilme fırsatı buldum" dedi.

Acun Ilıcalı'ya Kırgınlık

Acun Ilıcalı'ya Kırgınlık

Kılıçcı, Acun Ilıcalı'yı sevdiğini ancak kırgın olduğunu da itiraf etti: "Acun abiyi seviyorum ama kırgınım biraz. Hayallerini gerçekleştirmiş biri. Ben ona projemi (Türkiye'nin en büyük dövüş projesi) anlattığımda inanmadı ve 'Batacaksın, paranı ziyan edeceksin' dedi. Acun abinin kafası Survivor'da. Projemden bahsediyorum, mevzuyu kapatmaya çalışıyor. 'Ben senden bir şey istemiyorum. Anlatayım, bir dinle' diyorum. 'Hayallerini gerçekleştirmiş bir adamsın, sen yapma bari' dedim. O anlamda kırgınım. Bu sene Survivor'a gitmeme sebeplerimden biri de bu. En azından bana bir umut verebilirdi. 'İnşallah Adem, yapacaksın. Ben sana inanıyorum ama dikkatli ol. Bir şey olursa da bana haber ver' diyebilirdi. Hiç umursamadı."

Kaynak: HABER MERKEZİ