İrem Derici ve Hülya Avşar arasındaki sohbet sosyal medyada gündem oldu! İrem Derici ve Hülya Avşar arasındaki sohbet sosyal medyada gündem oldu!

Aysu Keskin’in Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho ile yakınlaştığına dair haberler son günlerde magazin gündemini sallıyor. Geçtiğimiz ay, ünlü futbolcu Acun Ilıcalı'nın düzenlediği 'Survivor All Star 2024' programına konuk olarak katıldı ve çekimler sırasında eski milli basketbolcu Aysu Keskin ile samimi anlar yaşadığı ortaya çıktı. Ronaldinho'nun, çekimler esnasında Keskin'in telefon numarasını istemesiyle başlayan yakınlaşma, yarışmacının Brezilya'ya gitmesiyle daha da ilerledi.

Fr Onh Y Kw00 St5 N 5Bf X C QRonaldinho, programda ayak tenisi oynarken tribünde Keskin'i görünce hemen yanına gidip ona bandanasını hediye etti. Bu jest, izleyicileri şaşırtırken, ikilinin yarışma sonrası iletişimlerini sürdürdüğü de gelen bilgiler arasında. Sosyal medyada da gözlerini birbirinden ayırmayan bu ikilinin, Aysu Keskin'in Türkiye'deki mimarlık şirketini yönettiği biliniyor. Son günlerde sık sık görüntülü konuşma yaptığı iddia edilen bu ikilinin ilişkisi, magazin dünyasında merakla takip ediliyor.

Aicr Zq W2 Uqcfsx P L Vn B H Q

Kaynak: HABER MERKEZİ