Survivor All Star'da 20 Mart Çarşamba akşamı nefes kesen bir iletişim oyunu mücadelesi yaşandı. Kırmızı ve Mavi takım, sevdikleriyle iletişim kurmak için parkurda kıyasıya yarıştı.

İlk Turu Mavi Takım Kazandı
İlk turda kadınlar parkura çıktı. Seda, Ayşe ve Nisa'dan oluşan Mavi takım, Nefise, Aleyna ve Sude'den oluşan Kırmızı takımı 8-2 yenerek ilk turu kazandı.

Erkeklerde Kırmızı Takım Baskın Çıktı
Erkekler turunda ise Batuhan, Ogeday ve Avatar Atakan'dan oluşan Kırmızı takım, Hikmet, Barış ve Yoruk'tan oluşan Mavi takımı 8-4 yenerek skoru eşitledi.

Now TV’nin sevilen dizisinden kötü haber! Apar topar yayından kaldırılıyor Now TV’nin sevilen dizisinden kötü haber! Apar topar yayından kaldırılıyor

Bayrak Yarışında Kırmızı Takım Zafere Ulaştı

Bayrak Yarışında Kırmızı Takım Zafere Ulaştı

Beraberlik sonucunda bayrak yarışına gidildi. Kırmızı takım, parkurda daha hızlı davranarak bayrak yarışını da kazandı ve iletişim ödülünün sahibi oldu. Kazanan Kırmızı takım, sevdikleriyle telefonla konuşma ve video mesajı alma şansı elde etti. Mavi takım ise ödülü kazanamadıkları için hayal kırıklığına uğradı.

Düello Eşleşmeleri Belli Oldu
Dün akşamki bölümde 4. eleme adayı Özgür belirlendi. Performansa göre düelloda Özgür-Batuhan ve Hakan-Bozok eşleşmeleri yapıldı.

Haftanın Eleme Adayları
Bozok
Hakan
Batuhan
Özgür

Dokunulmazlık Oyununu Kırmızı Takım Kazandı
Haftanın 4. dokunulmazlık oyununda da Kırmızı takım galip geldi. Avantaj oyununu da kazanan Kırmızı takım, bu hafta eleme adayı çıkarmadı. Survivor  TV8'de devam ediyor!

Kaynak: HABER MERKEZİ