Tüketicilerin beklentilerini karşılamada önemli bir yere sahip olan bu ürünler, sürekli olarak ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, bu popüler ürünler için özel bir kampanya bulunmaktadır. Tarım Kredi Kooperatif marketleri, 30 Mart 2024 ve 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak özel bir indirim kataloğu sunarak alışveriş severlere cazip fırsatlar sağladı. Ekonomik alışverişin adresi olarak bilinen Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki bu indirimli ürünlerin listesi duyuruldu. Belirtilen tarihler arasında, katalogda yer alan indirimli fiyatlarla her türlü ihtiyacınızı karşılamak mümkün hale geliyor.

Tarim Kredi Markette Deterjan Indirimi Basladi 2 Gun Icinde Yetisen Alir

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde temizlik ihtiyaçlarınız için avantajlı fiyatlar sizi bekliyor. Elit markasının banyo ve mutfak için özel spreyi sadece 34,90 TL, sıvı kremi ise 26,90 TL. Camlarınız için etkili temizleyici 24,90 TL, bulaşıklarınız için sıvı deterjan 23,90 TL ve zeminleriniz için güçlü temizleyici 28,90 TL’ye satışta. Bingo markasının yumuşatıcıları 59,90 TL, Elit markasının 4 kg çamaşır suyu 78,90 TL, aynı markanın 4 kg sıvı bulaşık deterjanı 76,90 TL ve platin bulaşık makinesi tabletleri 99,90 TL. Omo’nun active fresh çamaşır deterjanı ise 50 yıkama kapasiteli 7.5 kg paketiyle 259,90 TL. Yağ çözücü sprey de 28,90 TL’ye raflarda yerini almış durumda. Temizlik ürünlerinin yanı sıra, gıda ve kişisel bakım ürünlerinde de indirimler mevcut, ihtiyacınız olan her ürünü cazip fiyatlarla bulabilirsiniz.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi: 8 bin genç çift evlenebilmek için sıfır faizli fona koştu 2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi: 8 bin genç çift evlenebilmek için sıfır faizli fona koştu

Tarım Kooperatif Market’ten Müşterilerine Büyük İndirim

Ekonomik zorluklar sebebiyle vatandaşlar, marketlerdeki indirimleri merakla bekliyor. Bayram heyecanı yaşanırken, Tarım Kredi Kooperatif marketleri sevindirici bir haberle geldi: Büyük indirimler! Bu indirimler sayesinde vatandaşların yüzünde bir nebze olsun tebessüm oluştu.

Kaynak: Haber Merkezi