Fecir ve Harun karşı karşıya:

Fecir, Harun'u arayarak Kadri'yle tehdit etti. Harun ise çaresiz kalarak Fecir'i eve çağırdı. Eve polisler geldiğinde Umut minik makasla iplerini keserek oradan uzaklaştı.

Bünyamin baskı altında:

Bünyamin, Süreyya'yı savcılığa gelmesi için aradı ve baskı yaptı. Bu gelişmelerin ardından Rıza, doktorun yanına gitti.

Neşet'in hapishanede yaşadıkları:

Hapishanede tutuklu bulunan Neşet, gardiyanlar tarafından kasıtlı olarak aç bırakıldığını savundu. Fakat doktor Neşet'in hastaneye sevk edilmesine gerek olmadığını söyledi.

Kızılcık Şerbeti'nin 62. Fragmanı yayında! Sular durulmuyor Alev'in itirafı sonrası Ünallar ailesi şoka girdi Kızılcık Şerbeti'nin 62. Fragmanı yayında! Sular durulmuyor Alev'in itirafı sonrası Ünallar ailesi şoka girdi

Umut katili hatırlıyor:

Alev, savcılık arşivinden Makbule cinayetiyle benzer şekilde işlenen olayları ortaya çıkardı. Alev'in anlattıkları sonrası Umut, "Acıbadem'de saatçi dükkanını paravan olarak kullanan bir kiralık katil var." diyerek olay gecesi gördüklerini ve sonrasında Kadri'ye gelen telefonu hatırladı.

Alev son anda kurtuluyor:

Umut ve Neşet, kiralık katilin saatçi dükkanına doğru yola çıktıklarında polis çevirmesine takıldı. Araç muayeneden geçtiği için ceza kesildikten sonra yola devam ettiler. Alev ise çevirmede zaman kaybettiği için Umut'tan daha önce pasaja geldi. Çaycıya saat tamircisini sorduğu sırada kiralık katil onu duyarak olay yerinden uzaklaştı. Alev dükkana girdiğinde katil arkadan iple saldırdı. Umut ve Neşet son anda yetişerek Alev'i kurtardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ