İç ve dış hatlarda artış:

2023 yılında iç hatlarda %19,1, dış hatlarda ise %14,4 artış yakalayan THY, bu sayede toplam yolcu sayısında %16,1'lik bir artış elde etti.

Prof. Dr. Ahmet Bolat'tan başarı mesajı:

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu rekoru şu sözlerle değerlendirdi:

Kakava Şenlikleri nedir? Kakava ateşi nerede yakılır? Kakava Şenlikleri nedir? Kakava ateşi nerede yakılır?

"Tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşarak hedeflerimize adım adım yaklaştığımızdan bir kez daha emin olduk. Bugün, dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak global uluslararası trafikte azalan talebe rağmen, yolcu sayımızda büyük bir artış kaydettik. Bu büyük başarıyı elde eden tüm çalışma arkadaşlarıma ve Türk Hava Yolları ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte ülkemizi dünyada gururlandırmaya devam edeceğiz."

THY'nin başarılarının anahtarları:

THY'nin bu başarısında, geniş uçuş ağı, kaliteli hizmeti, yenilikçi yaklaşımı ve özverili çalışanlarının katkısı büyük rol oynadı.

THY, halihazırda dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi konumunda bulunuyor. Şirket, 129 ülkeye ve 340'tan fazla destinasyona seferler düzenliyor.

"2033 Butikten Zirveye" misyonu doğrultusunda yatırımlarına devam eden THY, bu rekorla birlikte 2033 yılındaki hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ