Her gün halkla buluşan ve yaptığı projeleri anlatmak için sahada olan Mendeş'e halkın ilgisi de çok büyük. Birçok esnaf artık vaatten çok hayali olmayan gerçekçi projeler görmek istediklerini belirttiler.  Mithat Mendeş “Her gün sahada çalışırken gördüğüm şey boş vaatlerden sıkılan, her şeyi değiştirmeye gayretinde olan bir seçmen görüyorum.

DEVA Partili Karal: Çay maliyetleri artıyor, fiyatlar duruyor DEVA Partili Karal: Çay maliyetleri artıyor, fiyatlar duruyor

Her gün sokaklarda vatandaşın sorunları ile birlikte mücadele edeceğiz

31 Mart gecesi çok farklı sonuçlar bizim karşımızda olabilir. Buna herkes hazırlıklı olmalı. Torbalı halkı hizmet görmek istiyor. Yaşan insanlar daha çok halka dokunan bir yönetim istediklerini belirttiler. Biz seçim gününe kadar sokaklarda olup sonrasında makamından çıkmayan bir başkan olmayacağız. Her gün sokaklarda vatandaşın sorunları ile birlikte mücadele edeceğiz.” dedi. Torbalı'da neler yapılacağını kapı kapı gezip anlatmaya devam eden Mendeş. Seçim yasaklarına kadar çalışmalarına araklısız devam edeceğini 2029'da Bambaşka Bir Torbalı sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Kaynak: BÜLTEN