TRT ekranlarında pek çok başarılı dizi yayımlanırken, bu dizilerin arasına yeni bir dizi daha ekleniyor. Tarihi olan bu dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin hem oyuncuları hem de konusu ilgi çekerken, birçok kişi şimdiden yayın tarihi için gün saymaya başladı.

Tesla'nın yeni otomobili 'Cybertruck' İstanbul'da kameralara yakalandı! Tesla'nın yeni otomobili 'Cybertruck' İstanbul'da kameralara yakalandı!

TRT’den yeni tarihi dizi!
Son dönemlerde tarihi dizilere olan ilgi oldukça büyük olurken, TRT ekranlarında yayımlanmak için yeni bir dizi daha çekiliyor. Fatih Sultan Mehmed’in hayatını konu eden bu dizinin afişi yayımlandı. Dizinin yayın tarihi belli olurken, şimdiden seyirciler sabırsızlanmaya başladı.
“Mehmed: Fetihler Sultanı” afişli bu tarihi dizi 27 Şubat 2024 Salı akşamı ekranlarda yayımlanacak. Dizi konusu ile ilgi odağı olurken, oyuncuları da oldukça ilgi gördü. Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda: Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Tuba Ünsal, Fikret Kuşkan, Kenan Çoban, Sinan Albayrak, Bülent Alkış, Teoman Kumbaracıbaşı, Ali Nuri Türkoğlu ve Esila Umut gibi isimler yer alıyor.

TRT’den yeni tarihi dizi!

27 Şubat Salı ekranlarda olacak!
Miray Yapım imzalı olan bu dizi Sultan Mehmed’in zafer yolcuğunu konu alacak ve 27 Şubat Salı akşamı ekranlarda seyirciyle buluşacak. Mehmed: Fetihler Sultanı dizinin yönetmen koltuğunda da Şafak Bal oturmaktadır. Dizinin oyuncu seçimlerinin hala devam ettiği ve genç yeteneklere de yer verileceği belirtilmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ