‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor

Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i yıllar sonra bir araya getiren “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galası Soho House İstanbul’da yapıldı. Geceye dizi ekibinin yanı sıra Murat Boz, Birce Akalay, Fırat Tanış, İbrahim Selim, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Dolunay Soysert, Cihangir Ceyhan, Serkan Altunorak, Engin Hepileri, Beyza Şekerci ve Mahsun Karaca gibi ünlü isimler de katıldı.

Çok değişik bir deneyim yaşadık

Ergenç, Büyüküstün ve dizinin yönetmenliğini üstlenen Zeynep Günay basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Büyüküstün “Çok değişik bir deneyim yaşadık. Bizim için set çok keyifliydi. Çok güçlü bir senaryoyla iyi bir iş çıkardığımıza inanıyorum” dedi. Dizinin konusundan bahseden Halit Ergenç “Bu, bir politika yazarının bir oyuncuyla röportaj yapmasıyla başlayan bir hikâye… Bir gecede, birbirlerini tanıma sürecini izliyoruz” diye anlattı. 

Kaynak: BÜLTEN