Türk sinemasının efsane isimlerinden Türkan Şoray ve Şoray Uzun, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın renkli atmosferine katkıda bulundular. Adana Müze Kompleksi'nde düzenlenen söyleşide Adanalılar ile bir araya gelen usta sanatçı, keyifli bir sohbet ortamında sinemaseverlerle buluştu.

Söyleşide neler konuşuldu?

Acun Ilıcalı giydiği mont ile gündemde: Montunun fiyatı dudak uçuklattı ! Acun Ilıcalı giydiği mont ile gündemde: Montunun fiyatı dudak uçuklattı !

Sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan söyleşide Türkan Şoray, 70 yılı aşkın süredir süren sinema kariyeri boyunca başından geçenleri ve filmlerini anlattı. Adana'ya ve Adanalılara olan sevgisini de dile getiren Şoray, samimiyeti ve açık sözlülüğü ile izleyicileri büyüledi. Şoray Uzun da anılarını ve babasıyla birlikte yaşadığı özel deneyimleri paylaşarak izleyiciye keyifli anlar yaşattı.

'Aman Adanalı' Türküsüyle coşku doruktaydı

'Aman Adanalı' Türküsüyle coşku doruktaydı

Söyleşinin en duygusal anlarından biri ise Türkan Şoray'ın "Aman Adanalı" türküsünü seslendirmesiydi. Güçlü sesi ve duygusal yorumuyla izleyicileri mest eden Şoray, Adanalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Söyleşi büyük beğeni topladı

Türkan Şoray ve Şoray Uzun'un Adanalılarla buluştuğu söyleşi, sinemaseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. İzleyiciler, usta sanatçının samimiyeti ve açık sözlülüğünden, oğluyla paylaştığı anılardan ve "Aman Adanalı" türküsünden oldukça etkilendiklerini dile getirdiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ