Metin Akpınar'ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu'nun, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" açıklamasıyla bomba gibi bir iddia ortaya atmıştı. O isim ise Uğur Dündar olarak açıklandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Nebioğlu Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Mahkemenin haziran ayında görüleceği belirtilirken, Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ın iyi arkadaş olduğu ve aynı kadınla aşk yaşadığı iddiaları da şaşkınlık yarattı.

Uğur Dündar'dan yanıt gecikmedi

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı ve mahkeme tarafından istenen DNA testinin sonucunu paylaştı. Dündar şu şekilde konuştu: 

'Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Duygu Nebioğlu Müge Anlı'dan yardım talep Etti

Tüm bu gelişmelerin ardından Duygu Nebioğlu'nun "Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" dediği öğrenildi. Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini savunan Nebioğlu, bir çocuğu olarak hakkı olanı istediğini söyledi.

CHP'den vatandaşlara çağrı: ''1 Mayıs'ta herkes Taksim'e!'' CHP'den vatandaşlara çağrı: ''1 Mayıs'ta herkes Taksim'e!''

Duygu Nebioğlu'nun Ablası bir ünlünün çocuğu mu ?

Duygu Nebioğlu'nun "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" sözleri ise merak uyandırıyor. Bu iddianın kime ait olduğu ve dava ile ilgili gelişmeler ise şimdilik bilinmiyor.

0X0 Metin Akpinarin Kizi Duygu Nebioglunun Ablamin Babasi Da Unlu Dedigi Isim Ugur Dundar Cikti 1713240707491

Kaynak: HABER MERKEZİ