Ayrılıkları kısa sürdü: Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisiyle dini nikah kıydı! Ayrılıkları kısa sürdü: Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisiyle dini nikah kıydı!

Sertab Erener, 2024 Eurovision'un gerçekleşeceği İsveç'ten davet aldığını, yarışma gecesi için hazırlıklara başladığını söyledi. 60 yaşındaki şarkıcı, 'Everyway That I Can' şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğini açıkladı. 'Everyway That I Can' şarkısının söz ve müziğinde Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın, aranjesinde ise Ozan Çolakoğlu'nun imzası vardı. 

Gazete Oksijen'de yer alan habere göre, Eurovision 2024, yarı finalleri 7 ile 9 Mayıs 2024 tarihlerinde, final ise 11 Mayıs 2024 tarihinde İsveç'in Malmö kentinde bulunan Malmö Arena'da yapılacak...

TRT, 2003 yılında Sertab Erener'e Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etme teklifi götürdü. Erener, Demir Demirkan ile birlikte besteledikleri 'Everyway That I Can' adlı şarkıyla Riga'daki 48. Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci oldu. Bu zaferle birlikte Türkiye, 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'na ev sahipliği yapma fırsatını kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi