Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı dünya turnesinde sahneye geç çıkması ve playback yaptığı iddialarıyla hayranlarının tepkisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Washington konserine 2 saat geç çıkan Madonna, konser bilet alan üç kişi tarafından dava edildi.

Madonnakonser

Hayranlar Tepkili: "Tamamen Saygısızlık!"

Dinleyicilerin avukatları, Madonna'nın geç sahneye çıkmasının "hayranlarına karşı tamamen saygısızlık" olduğunu savundu. Avukatlar, "Tüketicileri sıcak ve rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" dedi.

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi! İşte Mahmut Tuncer'in son hali! Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer estetik operasyon geçirdi! İşte Mahmut Tuncer'in son hali!

Sadece Geç Çıkmak Değil, Playback Skandalı da Patladı!

Madonna'nın Washington konserine gidenler, şarkıcının birçok şarkıyı playback yaparak seslendirdiğini de iddia etti. Rolling Stone'un haberine göre, konsere gidenler "aldatıldıklarını" ve "konserlerden erken ayrılmak zorunda kaldıklarını", bu yüzden de para ödedikleri konserin tamamını deneyimlemekten mahrum kaldıklarını söyledi.

Bu İlk Dava Değil!

Madonna'nın konserine geç çıkması ve playback yapması ilk kez skandal yaratmıyor. Daha önce de şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın söz verilen konser başlangıç saatine sadık kalmadığını öne sürerek şarkıcıya dava açmıştı.

Madonna Ne Diyor?

Madonna, hakkındaki suçlamalara karşı henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Peki Madonna Bu Sorunları Nasıl Çözecek?

Madonna'nın hayranlarını sakinleştirmek ve bu davaları kazanmak için ne yapacağı merak konusu. Şarkıcının önümüzdeki konserlerinde daha erken sahneye çıkacağına ve playback yapmayacağına dair bir garanti vermesi gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ