Whatsapp kullanıcılarına sunmak için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik ile birlikte platform üzerindeki kullanıcılar çevrimdışı belge ve  diğer dosyaları yakınındakiler ile paylaşabilecek. 

Whatsapp'a gelecek yeni özellik hakkında ne biliniyor ?

Whatsapp, kullanıcılarına yeniz bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Uygulamanın öne çıkan özelliklerinden birisi de kullanıcıların internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yerel bir ağ üzerinden dosya paylaşımına olanak tanımak. Bununla birlikte platform kullanıcıların kişilere kişiselleştirilmiş notlar eklemesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor. 

yerel dosya paylaşım özelliği,  kullanıcıların hücresel veri ya da internet bağlantısı kullanmadan, yerel bir ağ üzerinden yakındaki WhatsApp  kullanıcılarıyla fotoğraf ve belge gibi çeşitli dosya türlerini paylaşabileceğini ortaya koyuyor. Bu özelliği etkinleştirmek için kullanıcıların  yakındaki kullanıcılar tarafından keşfedilebilir olmayı seçmeleri gerekiyor. Ancak, bu izni istedikleri zaman iptal edebilecekler. 

Resmi açıklama gelmedi

WhatsApp ayrıca, mesajlarının bilinen güvenlik seviyesini koruyacağını garanti ederken, resmi açıklama henüz gelmedi. 

Instagram'daki o özellik Whatsapp'a da geliyor: Nasıl çalışacak ? Instagram'daki o özellik Whatsapp'a da geliyor: Nasıl çalışacak ?


Whhatsapp

Kaynak: HABER MERKEZİ