Bella Hadid modelliğe ara verdi: artık sahte bir yüz takmıyorum Bella Hadid modelliğe ara verdi: artık sahte bir yüz takmıyorum

Mezide: Hattuç'un kötü muamelesiyle tanınan kadın

Yalı Çapkını dizisinde Mezide karakteri, yıllar önce Hattuç tarafından sönmemiş kireç kuyusuna atılarak büyük acılar yaşamış bir karakterdir. Bedeninde derin yara izleri taşıyan Mezide, intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir kadını canlandıracak.

İlkay Kayku: Kariyerine Anadolu Üniversitesi'nde başladı

Ikaykayku

İlkay Kayku, 14 Kasım 1972'de Kastamonu'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Kayku, oyunculuk kariyerine Ankara Sanat Tiyatrosu'nda aldığı eğitimle başladı. Ardından, Bahçeşehir Üniversitesi'nde "İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı"nı tamamladı.

Oyunculuk kariyeri: Deniz Yıldızı'ndan Yalı Çapkını'na

İlkay Kayku, tiyatro sahnesinin yanı sıra birçok sinema ve dizi projesinde yer aldı. 2009 yılında "Deniz Yıldızı" dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Kayku, "Kuma", "Beni Affet", "Ramo", "Barbaros Hayreddin" gibi önemli yapımlarda rol aldı. Yalı Çapkını dizisinde ise ilk kez Neslihan karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ