Chery Tiggo 9 PHEV tanıtıldı: Tek seferde 1400 kilometre menzil! Chery Tiggo 9 PHEV tanıtıldı: Tek seferde 1400 kilometre menzil!

Önde gelen dijital hizmet ve danışmanlık sağlayıcısı Infosys, bilgi işlem inovasyonunda öncü konumda bulunan Intel ile küresel işletmelerin yapay zeka (AI) girişimlerini hızlandırmak için genişletilmiş bir ortaklık duyurdu. Bu işbirliği, şirketlerin sorumlu uygulamaları sürdürürken maliyet verimliliğini ve performansı artırmalarına yardımcı olacak gelişmiş yapay zeka çözümleri sağlamayı hedefliyor. Intel'in teknolojilerini, üretken yapay zekanın iş operasyonlarına entegrasyonunu kolaylaştırmak için tasarlanmış yapay zeka öncelikli hizmetler, çözümler ve platformlar paketi olan Infosys Topaz'a dahil edecekler. Bu çözümler, sorumlu yapay zeka kullanımının gelişen çerçeveleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Infosys ayrıca Intel'in yapay zeka eğitim kaynaklarını kullanarak işgücünün yeteneklerini geliştirmeyi planlıyor ve çalışanlarını Intel'in ürün paketinde uzmanlıkla donatmayı hedefliyor. Bu, Infosys'in çeşitli sektörlerdeki geniş müşteri ağına üretken yapay zeka yetenekleri sunmasını sağlayacaktır. Infosys Başkan Yardımcısı Balakrishna D.R., Infosys Topaz teklifleri ile Intel'in teknoloji yığını ve 'AI Everywhere' vizyonu arasındaki uyumu vurgulayarak, şirketin yapay zeka öncelikli bir strateji benimsediğini belirtti. Ortaklığın, kurumların yapay zeka öncelikli yaklaşımları benimsemelerine ve iş değerini artırmalarına yardımcı olması bekleniyor.

Intel'den Christoph Schell, rekabetçi toplam sahip olma maliyetine (TCO) ve ölçeklenebilen yapay zeka çözümlerinin hızla değer kazanmasına yönelik talebi vurguladı. Intel'in açık bir yapay zeka yazılım ekosistemine olan bağlılığı ve üretken yapay zeka uygulamaları için Intel Xeon ve Gaudi hızlandırıcılarının tanıtımı, Intel tabanlı teknolojinin benimsenmesini teşvik etmek ve müşteriler için TCO'yu optimize etmek için stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu ortaklık, hem Infosys hem de Intel için, yapay zeka dönüşümlerini desteklemek için birlikte çalışma çabalarını temsil eden stratejik bir hamle olarak nitelendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi