Gazeteci Barış Yarkadaş CHP İzmir İl kongresinde 'beni Süleyman Soylu bile susturamadı' diyen Genel Başkan adayı Özgür Özel'e tepki gösterdi.

Özgür Özel, Mansur Yavaş'a yeniden seçilmesi dolayısıyla 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu Özgür Özel, Mansur Yavaş'a yeniden seçilmesi dolayısıyla 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

Yarkadaş sosyal medyadan paylaştığı mesajında şunları söyledi...

CHP İzmir İl Kongresi’nde konuşan Özgür Özel, konuşma yaparken, “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları atıldı. Bunun üzerine Özel’i destekleyen TV kanalı canlı yayını hemen kesti. Salonda şu an “Gençler burada Bay Kemal’in yanında” sloganları atılıyor. Özel, sloganlar üzerine “Hepimiz Bay Kemal’in yanındayız” dedi. Bu tepki sadece Özel’e değil aynı zamanda “içi boş” bir değişim tartışması başlatan İmamoğlu’na da bir mesaj… CHP tabanı ne yapılmak istendiğini görüyor.

CHP Genel Başkan Aday Adayı Özgür Özel, İzmir İl Kongresi’nde bir gaf daha yaptı. Özel, gençlerin karşı sloganları üzerine “Beni Süleyman Soylu bile susturamadı” dedi. Özel, slogan atan gençlere “Talimatla slogan atmayın” deyince salondaki tepki daha da arttı. Partinin önde gelen isimleri tansiyonu düşürmek için devreye girdi. Gençlere slogan atmamaları için rica ediyorlar.

CHP İZMİR İl Kongresi’nde Özgür Özel’e gösterilen tepki boşuna değil.. CHP tabanı, CHP’nin İYİ PARTİ eliyle dizayn edilmek istendiğinin farkında… CHP’liler, kimlerin Özel’in dünkü açıklamasının muhalif medyada geniş bir şekilde yer alması için lobi yaptığını ve neyi amaçladıklarını biliyor. Özel görüşmeler ve dizayn planları açığa çıkacak. CHP tabanı, partilerinin “değişim” adı altında “başkalaştırılması”na izin vermeyecek. Özel’e İzmir kongresinde gösterilen tepkiye buradan bakın…

Tüm CHP’liler kongrelere gölge düşürülmesine izin vermemekle yükümlüdür. Herkes tercihini ve tepkisini sadece sandıkta göstermelidir. “Blok liste” mi “Çarşaf liste” mi yüzünden çıkan tartışma ve ortaya çıkan görüntü İzmir’e yakışmıyor. Herkes sakin olmak zorundadır.

Editör: Bünyamin Dobrucalı