Bu hafta Çiğdem Çelikten yarıştı
Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan "Yemekteyiz" programının bugünkü bölümünde Çiğdem Hanım'ın mutfağına konuk olundu. 75 bin TL'lik büyük ödül için yarışan Çiğdem Çelikten, tüm yeteneklerini sergileyerek evine bu ödülü götürmeyi hedefliyor. Bu haftanın finaline kalan kişi, rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan en yüksek puanı alan olacaktı.

 Zuhal Topal’la Yemekteyiz'de bugün yarışan yarışmacı Çiğdem Çelikten. Şanlıurfalı olan Çelikten, 46 yaşında ve 3 çocuk annesi. Elinin lezzetini kanıtlamak için programa katılan Çiğdem Çelikten 33 ve üzerinde puan almak istiyor. 

42 diplomatımızın katledilmesine neden olan ASALA terör örgütünün  yer yüzünden silinişinin yıldönümü! 42 diplomatımızın katledilmesine neden olan ASALA terör örgütünün yer yüzünden silinişinin yıldönümü!

12 Mart Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları

12 Mart Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Bugün Çiğdem yarıştı. Peki Çiğdem Çelikten kaç puan aldı?  Hatice istediği puanları alamayınca bu durumunu lehine çevirmek isteyen Çiğdem ise Yemekteyiz 12 Mart Salı günün yüksek puanlar alıp, hem Hatice’yi hem de sonraki yarışmacıları elemek istiyor. 

Toplam 24 puan

Bugünkü yarışmanın 12 Mart 2024 tarihli puan durumu şu şekildeydi:

  • Hatice: 3 puan
  • Arzu: 6 puan
  • İsa: 4 puan
  • Erdem: 6
  • Zuhal Topal: 5

Toplam 24 puan

Kaynak: HABER MERKEZİ