Yeni nesil Citroen C3 Aircross, özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 2024 yılının son çeyreğinde satışa sunulması planlanan araç, tam elektrikli, hibrit ve benzinli olmak üzere üç farklı versiyonda tüketicilere sunulacak. Görsellerde, önceki modele göre daha uzun gövde tasarımına sahip olan aracın 7 koltuk seçeneğiyle geleceği görülüyor. Stellantis Smart Car platformu temel alınarak tasarlanan C3 Aircross, maliyet açısından da rekabetçi bir pozisyonda olacak.

Citroen'in yeni marka kimliğiyle piyasaya sürülecek olan C3 Aircross, yeni logo ve ön far tasarımıyla dikkat çekecek. Dizaynın, ilerleyen dönemlerde çıkacak diğer Citroen modellerinde de kullanılması bekleniyor. Yerden daha yüksek bir yapıya sahip olan C3 Aircross, daha konforlu bir sürüş deneyimi sunacak.

Türk doktorun devrimi: "Fındık Tekniği" dünya tıp literatüründe! Türk doktorun devrimi: "Fındık Tekniği" dünya tıp literatüründe!

Modelin keskin ve sportif çizgilere sahip olduğu görülüyor, ayrıca yenilikçi jant tasarımı ve yeni nesil arka farlar dikkat çekiyor. Motor özellikleri hakkında henüz detaylı bilgi verilmemekle birlikte, 90 beygirlik 1.2 litre üç silindirli turbo motor ve üç silindirli hibrit motor seçenekleri bekleniyor. Tam elektrikli versiyonun 154 beygir gücünde olması ve tek şarjda 400 km menzil sunması tahmin ediliyor. Bu gelişmenin kullanıcılar için olumlu bir adım olacağı düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi