Doğanhisar ilçesindeki yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bundan sonra bağımsız bir belediye başkanı olarak görevine devam edeceğini ifade etti.

"Dualarınızı bekliyorum"
Öztoklu'nun istifasıyla ilgili açıklamaları şu şekilde:
"Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisar'ımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır. Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."

CHP'li Özçağdaş: Yusuf Tekin beka sorunudur! CHP'li Özçağdaş: Yusuf Tekin beka sorunudur!

Yerel seçimlerde Doğanhisar'da neler olmuştu?
2024 yerel seçimlerinde Doğanhisar'da Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir ile Yeniden Refah Partisi adayı Ali Öztoklu arasında sıkı bir yarış yaşanmış, seçimi 190 oy farkla Ali Öztoklu kazanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ