Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin dokuzuncu bölümü BC1 20+'da 10,36 izlenme oranı (rating) 23,71 izlenme payı (share), TOTAL’de (Tüm Kişiler) 7,22 izlenme oranı (rating) 17,95 izlenme payı (share) AB'de 8,83 izlenme oranı (rating) 23,47 izlenme payı (share) alarak tüm kategorilerde birinci oldu. 

Pınar Deniz Cannes’da dünya starlarıyla buluşacak Pınar Deniz Cannes’da dünya starlarıyla buluşacak

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

9. Bölümde neler yaşandı?

Cihan, Azem’e suçsuzluğunu ispat edene kadar görüşmek istemediğini söyledi. Azem de Cihan’ın bu kararına saygı duyup, Cihan isteyene kadar onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçti. Ancak Cihan’ın Sırat’la başının belaya girdiğini duyunca, sözünü bir kenara bırakıp onu kurtarmak için harekete geçti. Sırat’ın karşısına dikildi ve oğlunun evine dönmesini sağladı.

Dilber oğluyla birlikte yeni bir yaşam kurmak için bir yandan okul bir yandan ev telaşına düştü. Ancak gittiği görüşmeler onu hayalkırıklığına uğrattı

Azem’in, danışmanlık teklifini kabul etmeyişi Piraye’ye büyük bir şaşkınlık yaşattı. Bu arada Niyazi, Talip’in isteğiyle Azem’i adım adım takip etmeye başladı. Dilber ile samimi pozlarını çekerek bu fotoğrafları Piraye’ye gösterdi.

Yeniden ortaya çıkan Zahir, otele geldiğinde oğlunun tek başına olduğunu görünce, onu alarak gitti. Dilber bir kez daha, oğlunu kaybetmenin yıkımını yaşadı.

Kaynak: Bülten