Russell Crowe'un Korku Filmi "The Exorcism"den İlk Fragman! Russell Crowe'un Korku Filmi "The Exorcism"den İlk Fragman!

Survivor 2024'te Aleyna ve Yunus Emre arasındaki samimi görüntüler, haftalardır magazin gündemini meşgul ediyor. "Aleyna'dan uzak dur" uyarılarına kulak asmayan Yunus Emre, son konseyde Aleyna'ya gösterdiği samimiyetle bardağı taşırdı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Beria Özden, bu duruma daha fazla dayanamayarak eşini Instagram'dan sildi. Survivor 2024'ün başından beri Aleyna ve Yunus Emre arasındaki yakınlaşma dikkat çekiciydi. Birlikte vakit geçiren, şakalaşan ve birbirlerine destek olan ikilinin samimiyeti, "arkadaşlık" sınırlarını aşmaya başladı.

Beria Özden'den Uyarı Geldi
Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, eşinin Aleyna ile olan yakınlaşmasından rahatsızlık duymaya başladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulundu.

Yunus Emre Uyarılara Kulak Asmadı

Yunus Emre Uyarılara Kulak Asmadı

Beria Özden'in uyarılarına rağmen Yunus Emre, Aleyna'ya olan samimi tavrını sürdürdü. Son konseyde eleme potasına giren Aleyna'ya moral verip, omzuna dokunan Yunus Emre, eşinin tepkisini çekti.

Beria Özden Eşini Sosyal Medyadan Sildi

Beria Özden Eşini Sosyal Medyadan Sildi
Eşinin Aleyna ile olan samimiyetine daha fazla tahammül edemeyen Beria Özden, Instagram profilinden hem Yunus Emre ile olan fotoğraflarını hem de eşinin baş harflerini sildi. Bu hamle, çiftin arasına kara kedinin girdiğinin ve boşanma ihtimalinin arttığının göstergesi olarak yorumlandı.

Sosyal Medya Tepkili
Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyete ve Beria Özden'in eşini sosyal medyadan silmesine sosyal medyadan büyük tepki geldi. Birçok kullanıcı Yunus Emre'yi "saygısızlık" ve "duyarsızlık" ile suçlarken, Beria Özden'e destek verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ