Zahide Yetiş, sosyal medya hesabından sık sık oğlu Aras ile paylaşımlar yaparak takipçilerinin ilgisini çekiyor. Aras'ın fotoğraflarını gören pek çok takipçi, onun babasına olan benzerliğine "Babasının kopyası" yorumları yaparak dikkat çekiyor. Bu durum, Zahide Yetiş'in oğlu Aras'ın sosyal medyada da ilgi odağı haline gelmesini sağlıyor. Zahide Yetiş, başarılı kariyeriyle olduğu kadar anne olarak yaşadığı mutluluğu da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

ATV ekranlarında "Mutfak Bahane" programı ile tanınan Zahide Yetiş, sosyal medyada dikkat çeken bir isim haline geldi. Sosyal medyada aktif olan Müge Anlı'nın yakın arkadaşı olan Yetiş'in özel hayatı da sıkça merak konusu oldu. 

İşte, Zahide Yetiş'in ilgi odağı haline gelen oğlu Aras:

86A3Afa4 03Da 4567 8848 658207C6Ea273

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya'nın Viyana şehrinde doğmuştur. Annesi ve babası, babasının burs kazanıp okul için Viyana'ya gitmesi üzerine yeni evliyken Zahide dünyaya gelmiştir. Zahide'nin ismi "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" anlamına gelmektedir. Ailesinin kökenleri ise anne tarafında Yunanistan'ın Selanik şehrinden, baba tarafında ise Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Zahide Yetiş'in bir kız, üç erkek kardeşi bulunmaktadır. Ancak Zahide çok küçükken anne ve babası ayrılmış, bu nedenle İzmir'de babaannesinin yanında büyümüştür. Ortaokul ve lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler elde etmiştir. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamlayan Zahide, ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur.

Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk kariyerine başlayan Zahide Yetiş, reklam seslendirmeleri yanı sıra haber spikeri ve metin yazarı olarak da görev yapmıştır. TV8'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını gerçekleştirmiştir. Ayrıca altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV'yi sunmuş ve 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırlamıştır.

Yağmur Yüksel 'Kan Çiçekleri' dizisinin setindeki neşeli anlarını takipçileriyle paylaştı! Yağmur Yüksel 'Kan Çiçekleri' dizisinin setindeki neşeli anlarını takipçileriyle paylaştı!

Zahide Yetiş, İzmir Fatih Koleji'nde Diksiyon, Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri de vermiştir. TRT Kurumu'nda, İzmir ve Ankara televizyonlarında çeşitli programların sunuculuğunu üstlenmiştir. Kanal D'de tam üç sezon boyunca "Doktorum" programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte sunmuştur. Daha sonra ATV'de "Zahide'yle Yetiş Hayata" adlı programda sunuculuk yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi