Kapıkule'de operasyon: 18 kilo altın ve lüks araç yedek parçası ele geçirildi! Kapıkule'de operasyon: 18 kilo altın ve lüks araç yedek parçası ele geçirildi!

İddianamede, Ö.T.'nin Hasan E.'nin kendisine "seni istiyorum, seninle olmak istiyorum" şeklinde mesajlar attığı ve zamanla ona dokunmaya, kısıtlamaya ve kıskanmaya başladığı belirtiliyor. Ö.T., Hasan E.'nin kendisini işyerinde kilitleyerek hürriyetinden yoksun bıraktığını ve taciz ettiğini de iddia ediyor. Tutuklanan Hasan E. ise Ö.T.'yi iş yerinde çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle uyardığını ve kendisine iftira atıldığını öne sürüyor. Öte yandan, ara eleman ihtiyacı için işletmelere çırak öğrenci kaydeden Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi'nin, Hasan E.'nin yanında çalışan diğer 2 öğrencinin de iş sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.

Zonguldak Pedofili

Hem sözlü taciz hem de cinsel istismar!

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamlayarak iddianameyi hazırladı. İddianamede şikayetçi olan Ö.T.'nin ifadelerine yer verildi. Ö.T., Ağustos ayından beri Hasan E.'nin kuaföründe staj yaptığını belirterek, "Hasan bana 'seni istiyorum, seninle olmak istiyorum' şeklinde mesajlar attı. Yaz aylarında, sözlü olarak 'seni istiyorum, sen çok güzelsin' gibi sözler sarf ediyordu. Yüz yüze de mesaj atarak beni taciz etti. Birileri varken özellikle mesaj atıyordu. Zamanla bana dokunmaya, beni kısıtlamaya ve kıskanmaya başladı. Ancak dokunmalarına izin vermedim. Bu ay içerisinde kıyafetimin üstünden göğüslerimi 3 kez sıktı. Bir süre önce ise Hasan beni iş yerine kilitlemişti. Ancak yedek anahtarla kapıyı açmayı başardım" şeklinde ifade verdi.

İstemediği şeyleri yapmayı reddettiğinde şiddet uyguluyormuş!

Ö.T. direnme çabasıyla Hasan E.'ye tokat attığını ve bunun üzerine Hasan'ın da kendisine tokat attığını ifade etti. İstemediği şeyleri yapmayı reddettiğinde Hasan'ın kendisine şiddet uyguladığını belirten Ö.T., "Evine çağırdığında 'alkol alalım' dedi. En son şikayetçi olmadan 1 hafta önce taciz etti. Şikayetçi olmadan 2-3 hafta önce dükkandaki herkesi çıkarıp beni içeri kilitledi. Kıyafetlerimi çıkarmaya çalıştı, buna izin vermedim. Beni sıkıştırıp dudağımdan 3 dakika öptü. Kurtulmak için bıçak çektim. O da bana 'sen ne anlarsın' dedi. Bu esnada çıplaktı. Bana dokunmamı istedi, elimi çekiştiriyordu, buna izin vermedim" şeklinde konuştu.

İddianemede ses kaydı var!

Ö.T.'nin şikayetçi olmadan önce Hasan E. ile arasında geçtiği belirtilen konuşmanın ses kaydı da iddianamede şu şekilde yer aldı:

Erkek: Konu kapandı bitti. Yapılmamış say, bakacağız göreceğiz. Benimle konuşmalarına dikkat edeceksin. Konuyu burada kapatıyorum. Bu tarafta kaldı bitti. Bu tarafında bir şey yok bunun, artık bu tarafında sen normal personelsin. Kimseye benim hakkımda dedikodu yapma.

Ö.T.: Senin hakkında dedikodu değil bu.

Erkek: Benim hakkımda yaşadıklarımızı konuşman…

Ö.T.: Yaşadıkların. Sen kendi kendine yaşadın ne yaşadıysan.

Erkek: Tamam neyse, bunu duymayacağım kimseden. Ben konuşuyorum konu kapandı. Bitti dedim. Beni zıvanadan çıkarma. Konu kapandı, bitti. Bak tekrar söylüyorum, ne olduysa oldu, ne yaşandıysa bunu kimseyle konuşup dillendirmeye gerek yok. Konu bu kadar tamam.

Kaynak: Haber Merkezi