Adana'nın Kozan ilçesindeki Ahmet Yesevi Camii'nin imamı M.A.,caminin Kur'an kursuna gelen bir çocuğu 11 yıl boyunca istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Mağdur Ç.K., Ocak ayında Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadede 11 yıl boyunca yaşadığı istismarın ayrıntılarını anlattı. Mağdur Ç.K., Kuran kursuna başladıktan sonra cami imamı M.A.'nın kendisine dürüm ısmarladığını belirterek, "Sonra beni kandırarak imam odasına götürdü. Ona masaj yapmamı söyledi. Bana 'Sen bir kadından daha isteklisin' dedi. Sonra bana eğilmemi söyledi".

İmamın odasında taciz

İmamın odasında tacizÇ.K.'ya göre istismar yıllarca imamın odasında gerçekleşti. “Beni ‘Seni kameraya çektim. Hergün buraya gelmezsen bu videoyu yayarım’ diyerek tehdit etti. Korktuğum için her gün sabah 9'dan yatsı namazına kadar camideydim." dedi.

"İstismarın yaşandığı günler belliydi."

Ç.K. camide İmam M.A. tarafından yıllarca istismara uğradığını belirtti. İmam M.A'nın kendisine "Seni seviyorum canım" dediğini ve istismarın her Salı ve Cumartesi yatsı namazından sonra gerçekleştiğini söyleyen Ç.K, İmam M.A'nın kendisine masaj yaparken cinsel içerikli filmler izlettiğini de belirtti.

İlişki görüntülerini yaymakla tehdit etmiş!

İlişki görüntülerini yaymakla tehdit etmiş!
İlk istismar olayı gerçekleştiğinde dokuz yaşında olduğunu söyleyen Ç.K.,  M.A. adlı imama defalarca istemediğini söylediğini, ancak imamın 'görüntülerini yayar ve seni rezil ederim' tehdidi karşısında korktuğunu ifade etmiştir.

"İlişki bittikten sonra kola ve baklava istiyordu"

Her cinsel istismardan sonra odasını kendisinin temizlediğini anlatan Ç.K, rezil olmaktan korktuğu için her şeyi yaptığını, M.A adlı imamın istismarından sonra kendisinden ''Gücüm yerine gelsin” diyerek kola ve baklava istediğini söyledi.

İmam önce inkâr etti, sonra özür diledi
Ç.K'ya göre, olayın yakınları tarafından duyulmasının ardından, tacizle suçlanan İmam M.A. çağrıldı ve" Önce yaptığını inkâr etti, sonrada itiraf etti. Akrabalarım benden uzak durmasını istedi." dedi.

Samsun'da AVM'de yemek sırası tartışması kavgaya dönüştü! Samsun'da AVM'de yemek sırası tartışması kavgaya dönüştü!

Tacizci İmam: ''Çocuğa biz bakıyorduk''
Ç.K'ya göre, olay ortaya çıktıktan sonra İmam M.A babasıyla görüşmek için evlerini ziyaret etti ve İmam babasına "Bu çocuğa biz bakıyorduk" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ