Trabzon'da, arazi anlaşmazlığı kaynaklı kavgada Azmi Şükrü İğci (79), kardeşi Osman İğci (55) ile onun eşi Necla İğci'yi (53) tabancayla vurarak öldürdü. Kaçan şüpheli aranıyor. (Şühpeli kaçtığı anda ajansa düşen haber- Son dakika gelişmesi haberin devamında)

Olay, saat 11.30'da, Yomra ilçesi Kayabaşı Mahallesi Soğuksu Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Azmi-Osman İğci kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Azmi Şükrü İğci, kardeşi Osman İğci ve onun eşi Necla İğci'yi tabancayla vurarak kaçtı. Necla-Osman İğci çifti, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbarla bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Savcılık incelemesinin ardından İğci çiftinin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Rehin alınan vatandaşların yakınlarının bekleyişi sürüyor Rehin alınan vatandaşların yakınlarının bekleyişi sürüyor

SON DAKİKA GELİŞMESİ

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Trabzon'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada kardeşi Osman İğci (55) ile onun eşi Necla İğci'yi (53) tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan Azmi Şükrü İğci (79), jandarma ekiplerince yakalandı. Şüphelinin, öldürdüğü Osman İğci ile üvey kardeş olduğu ve mahkemeye başvurarak adı ile soyadını 'Şükrü Yıldız' olarak değiştirdiği ortaya çıktı. (DHA) 

Kaynak: dha