AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Arif Uğurlu dosya teslimi için binlerce destekçisiyle beraber Atatürk Anıtından başlayan yürüyüş ile parti binasına geldi. Uğurlu ve destekçilerini parti binasında Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bektaş ve Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar ve yöneticiler karşıladı. İlçe Başkanı Metin Yaşar 31 Mart seçimlerinde AK Parti kimi aday gösterirse göstersin Kemalpaşa'yı yeniden AK Parti'nin kazanacağına inandığını söyledi.

Yarım kalan hikayemizi tamamlamak için...

Uyuşturucu cinayetine müebbet istemi Uyuşturucu cinayetine müebbet istemi

Cumhur ittifakı bileşenlerinden MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve DSP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Gümüş’ün de desteğini alan Uğurlu adaylık başvurusunu yaparak “Yarım kalan hikayemizi tamamlamak için geliyoruz” dedi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Gözütok Kemalpaşa'da Cumhur İttifakı adayına tam destek vereceklerini vurgulayarak Arif Uğurlu'nun ülkücü bir başkan olarak görev yapacağına inandığını söyledi. 

Birçok STK ve muhtar, mevcut ve önceki dönem meclis üyeleri ve partili Arif Uğurlu’nun adaylık başvurusuna katılım sağladı.

Editör: Bünyamin Dobrucalı