31 Mart seçimleri sonrasında İBB Meclisi'ndeki üye sayısında değişiklikler yaşandı ve bu değişimlerin ardından Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. 

AB vizesi sorunu Zafer Partisi'nden tepki: Kıbrıs sorunu çözülsün! AB vizesi sorunu Zafer Partisi'nden tepki: Kıbrıs sorunu çözülsün!

Eseler Belediyesi Foto 1

Tevfik Göksü sosyal medya hesabından duyurdu!

Tevfik Göksu, İBB Grup Başkanvekilliği görevinin sona erdiği gelişme hakkında açıklamalarda bulundu. Göksu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Hayra motor şerre fren olmak, İstanbulluların hakkını savunmak için 5 yıl boyunca üstlendiğim İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimi yeni dönemle birlikte tamamlamış bulunuyorum.Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım AK Parti İstanbul İl Başkanlarımıza, yerel yönetimler birim başkanlarımıza, grup yönetimimize, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İBB AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapacak olan @ZeynelOkul Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum."

Zeynel Okul Foto 1

Zeynel Abidin Okur kimdir?

1968 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelen Okul, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Zeynel Abidin Okul, inşaat ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteren bir firmada Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Ayrıca, 2014 yılında AK Parti'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Ancak seçimi kazanamadı.

Kaynak: Haber Merkezi