Sosyal yardım alanlar DİKKAT! Sosyal destek ödemelerine 5 Bin TL zam Sosyal yardım alanlar DİKKAT! Sosyal destek ödemelerine 5 Bin TL zam

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir vatandaşı dinlerken çekilen fotoğrafındaki vatandaşın torunu, CHP'den Tokat'ın Turhal ilçesine belediye başkanı olarak seçildi. CHP lideri Özgür Özel, fotoğrafın arkasındaki hikayeyi anlattı. 31 Mart yerel seçimlerinde, Tokat'ın Turhal ilçesinde CHP'nin adayı Mehmet Erdem Ural, oyların %40,95'ini alarak en yakın rakibi olan AKP'li adaya 5 bin 362 oy fark atmıştı. 

Mehmet Ural Foto 1

Özgür Özel fotoğrafın hikayesini anlattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı 'Yeni Bir Sabah' programına konuk oldu. Özel, Atatürk'ün fotoğrafını göstererek bu fotoğrafın arka planını anlattı: "Atatürk'e derdini anlatan vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'in Belediye Başkanı oldu." Özel, Mehmet Erdem Ural'ın CHP'nin yeni Turhal Belediye Başkanı seçilmesini duyururken, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde önemli bir başarı elde ettiklerini vurguladı. 

Mehmet Ural kimdir?

Mehmet Erdem Ural, 1981 yılında Tokat'ın Turhal ilçesinde dünyaya geldi ve eğitim hayatını burada tamamladı. Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi'nden mezun olan Ural, iş dünyasında etkin bir rol üstlendi ve Turhal Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendi. Evli ve üç çocuk babası olan Ural, aynı zamanda Atatürk'ün ünlü fotoğrafındaki vatandaşın torunu olarak da tanınıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi