Hangi hastanede çekim yapılıyor?

Sezonun bomba gibi başlangıcı ve etkileyici oyunculuklarıyla izleyicileri büyüleyen Bahar dizisi, gündemden düşmek bilmiyor. Hem kahkahalara boğan hem de göz yaşları döktüren dizide, Bahar karakteri sonunda Rengin ve Timur'un ilişkisini öğrendi ve bu durumu muhteşem bir intikam sahnesiyle açığa vurdu.

Dizinin büyük bir hayran kitlesi olduğu için her detay merak konusu oluyor. Çekimlerin nerede yapıldığı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

TikTok kullanıcısı ifşa etti!

Bir TikTok kullanıcısı, Bahar setinden paylaştığı videolarla çekimlerin yapıldığı hastaneyi ifşa etti. Kullanıcının paylaştığı videolarda, çekimlerin Medical Park Pendik hastanesinde yapıldığı görülüyor. Özellikle hastanenin içinden çekilen bu görüntüler, dizideki sahnelerle birebir örtüşüyor.

Ekran Görüntüsü 2024 04 24 231302

Medical Park Pendik Hastanesi:

Medical Park Pendik Hastanesi, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak kabul edilen bir sağlık kuruluşu. Hastane, geniş bir alana yayılmış modern tesisleri ve uzman kadrosuyla birçok sağlık hizmetine ev sahipliği yapıyor.

‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor

Ekran Görüntüsü 2024 04 24 231241

Kaynak: onedio