Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle oyunlarını iptal eden ünlü oyuncu Berna Laçin, acil bir ameliyat geçirmesi gerektiğini açıklamıştı. Laçin'in ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında bilgi verdiği bir açıklama sosyal medya hesabından paylaşıldı. İşte, ünlü oyuncu Berna laçin'in açıklamaları:

"Ameliyat sonrası Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı, sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta 10 gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye."

Berna Lacin

Laçin, ameliyatın başarılı geçtiğini ve kendisini iyi hissettiğini belirtirken, ziyaretçi kabulünden hoşlanmayan Azmi Hoca'ya teşekkür etti ve yanında olan herkese minnettarlığını dile getirdi.

Sevilen dizi "Ben Bu Cihana Sığmazam" da final yapıyor! Sevilen dizi "Ben Bu Cihana Sığmazam" da final yapıyor!

''ACİLEN AMELİYATA GİRMEK ZORUNDAYIM''

Ünlü oyuncu Laçin, ameliyat olması gerektiğini bu sözlerle açıklamıştı:

"ACİL AÇIKLAMA. Kul kurar kader gülermiş. Bu akşam şahane bir organizasyon için Pamukkale’de tek kişilik oyunumu oynayacaktım. Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım. E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti, ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor. Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere, o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler, saygılar.

Not: Biliyorum çok kişi arayacak ama şimdi açamıyorum çünkü doktorlarla görüşüyorum. Kusura bakmayın ve merak etmeyin olsun bitsin hepinizin bir kahvesini içerim"

Berna Lacin Kimdir Ai2Pg0Rt

BERNA LAÇİN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Babası askeri bir pilot olan Laçin, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünü kazandı ancak oyunculuk tutkusu ağır basınca okulu yarıda bırakarak 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne girdi.

Aynı dönemde Kenter Tiyatrosu'nda "Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatroculuğa adım atan Laçin, 1990 yılında şehir tiyatrosunda çalışırken televizyon kariyerine de başladı. 1996 yılında "Taksi" programını sunarak televizyon dünyasına adını yazdırdı. 1997'de Kanal D'de "Çocuktan Al Haberi" programıyla ve "Böyle mi Olacaktı" dizisiyle ekranlarda yer aldı. 2009 yılında 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yaptı. 2010 yılında ise ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu. Özel hayatında da aktif olan Laçin, 1996 yılında çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile evlendi. Çiftin Ada adında bir kızı bulunmaktadır.

Tiyatro oyunları :
2007 – Dönme Dolap : Eric Assous – Tiyatro İstanbul
1997 – Yeni Baştan "Chapter Two" : Neil Simon – Tiyatro İstanbul
Kadınlar da savaşı yitirdi : Curzio Malaparte – İstanbul Şehir Tiyatrosu
Teope : Çoşkun Büktel – İstanbul Şehir Tiyatroları
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner – İstanbul Şehir Tiyatroları
Aile Şerefi

1989 – Şafak Yıldızları – Kenter Tiyatrosu

Filmleri :
1990 – Sevdiğim Adam
1990 – Koltuk Belası
1991 – Yarına Gülümsemek
1993 – Kızılırmak Karakoyun
1995 – Gökkuşağı
1995 – Sahte Dünyalar
1995 – Bir Kadının Anatomisi
1997 – İlk Aşk
1997 – Böyle mi Olacaktı
1998 – Ateş Dansı
2000 – Evdeki Yabancı
2002 – Seni Yaşatacağım
2004 – Bir Dilim Aşk
2005 – Belalı Baldız
2007 – Yıldızlar Savaşı
2013 – Aşk Ekmek Hayaller

Kaynak: Haber Merkezi