Gizem ve tutku dolu bir hikaye:

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut'un oturduğu ve senaryosunu Büşra Cebeci'nin kaleme aldığı TOD Originals dizisi "Zamanın Kapıları", izleyiciyi her bölümde merak ve heyecana sürükleyecek bir hikayeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Büyüleyici bir atmosfer ve güçlü bir kadro:

Birkan Sokullu'nun asosyal bir bilgisayar dehası Sinan karakterini, Esra Bilgiç'in ise Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından birinin ilgi çekici kızı Nevra'yı canlandıracağı dizide; Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem gibi isimler de yer alıyor.

Geçmişten gelen sırlar ve tehlikeli bir yolculuk:

Sinan ve Nevra'nın yollarının kesişmesiyle başlayan hikayede, geçmişin sırları açığa çıkarken Nevra da kendi gerçekliğiyle yüzleşmek zorunda kalacak. Birlikte köklerine doğru gerilim dolu bir yolculuğa çıkacaklar. Bu yolculuk ise tutkulu bir aşkın yanı sıra birçok tehlikeyi ve ölümü de beraberinde getirecek.

Beyonce'nin adı Fransız sözlüğüne girdi Beyonce'nin adı Fransız sözlüğüne girdi

Ayşe Övür'ün kitabından uyarlama:

Ayşe Övür'ün "Zamanın Kapıları: İstanbul'un Öteki Yüzü" adlı kitabından uyarlanan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak.

Türkiye'nin dışında da yayınlanacak:

Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı olarak yayınlanacak olan "Zamanın Kapıları", yakında sadece TOD platformunda izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ