Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor'un ev sahipliğindeki karşılaşmayı tribünden izleyerek takımı yalnız bırakmadı. Bozbey, Bursa'nın Bursaspor ile birlikte yükseleceğini vurgulayarak, kentin herkesini Bursaspor'a destek olmaya çağırdı. Maçın ardından yaptığı açıklamada Bozbey, Bursaspor'un kent için önemli bir marka değeri olduğunu belirtti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT'nin Küresel Rolüne Dikkat Çekti İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT'nin Küresel Rolüne Dikkat Çekti

100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen Bursaspor - 1461 Trabzon FK maçını izleyen Bozbey'e Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Bür ve Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kemal Gürmen eşlik etti. Bozbey, Bursaspor'un Süper Lig'e yükselmesi için kent yöneticileri olarak takımı destekleyeceklerini ve çeşitli projelerle çalışmalar yapacaklarını belirtti. Ayrıca, Bursa'nın Bursaspor ile birlikte yükseleceğine inandıklarını ve kentin marka değerinin artacağını ifade etti. Başkan Bozbey, Bursaspor'un Avrupa'da tanınan bir takım olmasının Bursa'nın tanınırlığına da katkı sağlayacağını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi