2019 seçimlerinde anketlerde açık ara önde olmasına rağmen CHP ve İYİ Parti arasında sağlanan uzlaşma nedeniyle Balıkesir Büyükşehir adaylığından çekilen Ahmet Akın, bu kez CHP Balıkesir Büyükşehir adayı olarak yarışın iddialı bir ismi olarak seçim çalışmalarını yürütüyor. Ahmet Akın’ı ulusal medyanın gündemine taşıyan gelişme ise terör örgütü konusunda aldığı çok net tavır oldu.

Cemil Tugay, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın kızkardeşini unutmadı! Cemil Tugay, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın kızkardeşini unutmadı!

Balıkesir’de katıldığı bir seçim çalışmasında Ahmet Akın ‘’Bizler vatanı, bayrağı, memleketi ne olduğunu biliyoruz. Milletin bayrağına, vatanına, şaşırmış, kudurmuş bir şekilde hainlik yapan, terör örgütü, hain terör örgütü PKK’ya onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değiliz. Hiçbir zaman da yakın olmadık’’ diye konuştu.

Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışının ardından bu kez Ahmet Akın…

HP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” demiş ve bu çıkış Ekrem İmamoğlu’nun tepkisine neden olarak ‘ya başka iş bulacak ya da başka parti bulacak’ sözleriyle karşılanmıştı. İstanbul’da Kürt seçmenin oyunu kaybetmek istemeyen İmamoğlu’nun bu çıkışına rağmen Burcu Köksal geri adım atmamış, CHP yönetimi Burcu Köksal’ın DEM Parti’ye yönelik sözleri üzerine, belediye başkan adaylarına imzalamaları için “Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi” göndermişti.

Kaynak: Haber Merkezi