2010 yılından bu yana CHP TBMM Grup Müdürlüğü görevini üstlenen Levent Bayraktar, 59 yaşında hayatını kaybetti.

İYİ Parti'de istifalar devam ediyor: İl yönetimi düştü! İYİ Parti'de istifalar devam ediyor: İl yönetimi düştü!

Bir süredir rahatsızlığı bulunan CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın vefatı gerçekleşti. Bayraktar'ın cenazesi, yarın Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek. CHP'li yöneticiler ve milletvekilleri, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladılar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, başsağlığı mesajında, "Parlamento Grubumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız Grup Müdürümüz, çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

LEVENT BAYRAKTAR KİMDİR?

Ankara'da 1965 yılında doğan Levent Bayraktar, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Ardından Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde (TODAİE) yüksek lisans eğitimini aldı. İçişleri Bakanlığı'nda Araştırma ve Planlama Koordinasyon (APK) uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Bayraktar, aynı kurumda uzun yıllar APK uzmanı olarak da çalıştı.

2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grubu'nda Grup Danışmanı olarak göreve başlayan Levent Bayraktar, 2010 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Grubu'nda Grup Müdürü olarak görevini sürdürdü. Evli ve bir çocuk babası olan Bayraktar, uzun yıllar boyunca parti çalışmalarında aktif olarak yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi