Ankara 22.00 sularından itibaren sağanak yağışın etkisi altında kaldı. Gök gürültülü sağanak yağış Çankaya dahil tüm ilçeleri etkiledi. Güncel olarak pek çok yerden sel ihbarları gelmeye devam ediyor. Pek çok bölgeden yayınlarının kesildiğine dair bilgiler aktarılmaya devam edilirken, gece boyunca yağışın devam edeceği aktarılan bilgiler arasında.

769639 Image1

Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde 80 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde 80 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı

Ankara'dan sel ihbarları gelmeye devam ediyor

Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere pek çok ilde kırmızı alarm verilmişti. Saat 22:00 suları itibariyle Ankara beklenen sağanak yağışın etkisi altında kaldı. Gök gürültülü sağanak yağışın halen daha etkisi devam ederken, pek çok ilçeden sel çağrıları gelmeye devam ediyor.

TV yayınlar kesildi

Gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında kalan başkentte TV yayınları da kısa süreli kesildi. Belirli bölgelerden elektrik kesintilerine yönelik bilgiler aktarılsa da, il genelinde açıklanan güncel bir elektrik kesintisi söz konusu değil.

Editör: Buse Şenyürek