"Cemil Bayık" gafıyla dikkat çekti

İbrahim Doğangül'ün meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan bahsederken bölücü terör örgütünün elebaşlarından "Cemil Bayık" şeklinde söz etmesi, salonda şaşkınlık yarattı. MHP Grup Sözcüsü Hilal Sadıkoğlu Akar'ın hatırlatması üzerine Doğangül, hatasını düzeltti. Ancak ardından yaptığı başka bir gaf daha tepkilere neden oldu.

Gemi söküm sektörüne uyuşturucu iddiası

Doğangül, binlerce işçinin çalıştığı gemi söküm sektörünü "uyuşturucu trafiğinin durağı" olarak niteleyerek tartışma yarattı. Bu iddiaya, salondaki vatandaşlardan ve MHP Grup Sözcüsü Hilal Sadıkoğlu Akar'dan sert tepkiler geldi.

Evden 4 kamyon çöp çıktı | Ev sahibi gördükleri karşısında şoke oldu Evden 4 kamyon çöp çıktı | Ev sahibi gördükleri karşısında şoke oldu

Toplantıda gerilim arttı

CHP'li meclis üyesinin gafı ve ardından yaptığı tartışma yaratan iddialar, Aliağa Belediye Meclisi'nde gerilimi artırdı. Meclis üyeleri ve izleyiciler arasında yaşanan tepkiler, toplantının sakin bir şekilde ilerlemesini engelledi.

Reaksiyonlar devam ediyor

Doğangül'ün sözlerine yönelik tepkiler, toplantı salonunu hareketlendirdi. Özellikle gemi söküm sektörünün temsilcileri ve vatandaşlar, iddiaların asılsız olduğunu savunarak sert eleştirilerde bulundular.

Kaynak: HABER MERKEZİ