5,5 yıldır yaşam mücadelesi veren Esila Tüfekçi sonunda kalp nakli oldu 5,5 yıldır yaşam mücadelesi veren Esila Tüfekçi sonunda kalp nakli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin ardından ilk kez partisinin Meclis Grubu'nda halka seslenecek. Beklentiler, Erdoğan'ın seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerinin yanı sıra, hükümetin önümüzdeki dönemde izleyeceği politikalara dair ipuçları vermesi yönünde yoğunlaşıyor. 

Türkiye'nin siyasi arenasında önemli bir dönemece adım atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Meclis Grubu'nda yapacağı konuşmada, samimi bir özeleştiriyle partisinin gelecek stratejisine yön vereceği konuşuluyor. Yapılan özeleştirinin ardından gelecek adımların nasıl şekilleneceği ve AK Parti'nin önümüzdeki süreçte nasıl bir strateji izleyeceği ise yakından takip edilecek konular arasında bulunuyor.

1440X810 Cmsv2 3Cb663Da A9Dc 548D 9226 F9065B213806 7521032

Cumhurbaşkanı Erdoğn seçim gecesi yaptığı balkon konuşmasında ve MYK Toplantısı’nda seçim sonuçlarına ilişkin olarak samimi özeleştirilerde bulunmuş ve değişim konusunu işaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı konuşmanın ardından gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi