Antalya Muratpaşa'da dev otopark ihalesi: 2.271,70 metrekare otopark alanı kiralanacak! Antalya Muratpaşa'da dev otopark ihalesi: 2.271,70 metrekare otopark alanı kiralanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında önemli mesajlar verdi. Erdoğan, "İş başa düştüğünde ne üyesi olduğumuz ittifakların ne de görevi küresel barışı korumak olan uluslararası yapıların hiçbir işe yaramadığını yakın dönemdeki acı tecrübelerden biliyoruz." dedi. Ayrıca, "Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" diyerek yerli ve milli savunma sanayii vurgusu yaptı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan, "Nerede bir terörist varsa buluyor ve başını kopartıyoruz." şeklinde konuştu. Terörle mücadeledeki kararlılık devam ederken, Irak ve Suriye'deki güvenliğin sağlanması hedeflendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çanakkale Savaşları ile birlikte İstiklal Harbimizde, Kıbrıs Barış Harekatı'nda terörle mücadelede, 15 Temmuz'da vatanı için, bayrağı için, hürriyeti için, onuru için toprağa düşen şehitlerimize de bu vesileyle Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Çanakkale sadece bizler için bir deniz zaferi değil, bir milletin küllerinden yeniden doğuşunu müjdeleyen direniş ruhudur. Çanakkale bir iman okyanusudur ve o iman okyanusunda 20. yüzyılın haçlı ordusu Çanakkale'ye gömülmüştür. Çanakkale tarihin en büyük deniz zaferlerinden birisi olduğu kadar aynı zamanda parçalanmak istenen bir devletin yok edilmek istenen bir milletin yeniden ayağa kalktığı imanını ve inancını tazelediği büyük bir kıyamdır. Çanakkale Deniz Zaferi geçen sene 100. yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletini doğuran ana, büyüten beşik olmuştur."

Kaynak: Haber Merkezi