Ancak hangi platformun en iyi olduğunu belirlemek için fiyatlarını ve sunduğu avantajları karşılaştırmak önemli.
 

Netflix: Geniş içerik kütüphanesi ve abonelik seçenekleri
Netflix, geniş içerik kütüphanesi ve üç farklı abonelik planıyla dikkat çekiyor. Türk yapımı içeriklere de önem veren Netflix, dizi severler için ideal bir seçenek olabilir. Ancak belgesel ve animasyon türlerinde diğer platformlara kıyasla daha az içeriğe sahip olması eleştiriliyor. En düşük plan aylık 119,99 TL.


Disney+: Pixar'dan Star Wars'a geniş bir içerik yelpazesi
Disney+, geniş içerik yelpazesiyle dikkat çekiyor. Tek bir abonelik planı sunan Disney+, 4K UHD video kalitesi ve geniş içerik indirme seçenekleri sunuyor. Özellikle animasyon ve belgesel severler için ideal bir seçenek olan Disney+, çocuklar için de uygun içeriklere sahip. Aylık abonelik ücreti 134,99 TL.


Prime video: Amazon'un avantajlı hizmetleri ve içerik çeşitliliği
Prime Video, geniş içerik kütüphanesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Ultra HD video kalitesi ve aynı anda 25'e kadar içerik indirme imkanı sunan Prime Video, Türk yapımı içeriklerin yanı sıra popüler yabancı diziler de sunuyor. Prime aboneliği ile birlikte aylık 39 TL'ye erişilebilir.


Blutv: Türk yapımlarından dünya klasiklerine geniş bir arşiv
BluTV, Türkiye'deki dijital yayın platformları arasında öne çıkanlardan biri. 700'den fazla içeriği bulunan BluTV, aynı anda izlemek için en fazla 1 cihaza ve farklı içeriklerde sınırsız indirme imkanı sunuyor. Aylık abonelik ücreti 99,90 TL. 


Gain: Türkiye merkezli program içerikleri ve ultra hd kalite
GAİN, aylık 149 TL abonelik ücretiyle Türkiye merkezli bir dijital akış platformu olarak dikkat çekiyor. Ultra HD kalitede içerik sunan platform, aynı anda 3 cihazdan izleme ve içerik indirme imkanı sağlıyor.


Exxen: Acun Ilıcalı imzasıyla zengin içerik seçenekleri
EXXEN, geniş içerik kütüphanesi ve HD video kalitesiyle dikkat çekiyor. Aylık abonelik ücreti reklamlı plan için 129 TL, reklamsız plan için 179 TL.

Dünyaca ünlü gazete ile Yapay Zeka uygulaması OpenAI anlaştı Dünyaca ünlü gazete ile Yapay Zeka uygulaması OpenAI anlaştı


Tabii: Ücretsiz ve çeşitli içeriklerle dolu trt platformu
tabii, ücretsiz olarak sunulan bir platform olarak dikkat çekiyor. HD video kalitesiyle geniş içerik yelpazesi sunan tabii, aynı hesapta birden fazla kişinin aynı anda izleyebilmesine imkan tanırken, içerik indirme seçeneği bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi