Sosyal medyada çektiği videolarla dikkat çeken Ece Taşer'in 6 yıldır eşi Ali ile mutlu bir evliliği var. Taşer, kocasıyla birlikte çektiği videoyla sosyal medyada gündem oldu. Taşer'in eşi olmadan tatile gittiğini söylemesine ise bazı kullanıcılardan olumsuz yorumlar geldi. Taşer son paylaşımında ise gelen tepkilere yanıt verdi.

Ürettiği içeriklerle ve çektiği videolarla adından söz ettiren Ece Taşer, son paylaştığı videoyla sosyal medyada gündem oldu. Kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile giden fenomen, sosyal medyada kötü yorumlara maruz kaldı.
"Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar" diyen içerik üreticisi, arkadaşlarıyla Avrupa turuna ve 2 kez yaz tatiline gittiğini söyledi. Eşinin işi dolayısıyla izin alamadığını videoda belirten Taşer, kocasız tatile gittiği için sert yorumlarla karşılaştı.

İŞTE YORUMLARDAN BAZILARI

'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum', 'Kadının yanı kocasının yanıdır',

'Hanımcılık böyle bir şey değil', 'Adamı aldatıyor' gibi yorumlarla karşılaştı.
Gelen kötü yorumlara ateş püsküren Ece Taşer şu ifadeleri kullandı;

"SORUN SİZİN PİS ZİHNİYETİNİZDE"

"Bir şeyi çok merak ediyorum, insan sadece kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile gitti diye nasıl bu kadar hakaret nasıl bu kadar aşağılık olabilirsiniz ya! Twitterda gündem olmuş. Sorun ne? Sorun ne biliyor musun sorun sizin pis zihniyetinizde! Ne oluyor? Bir kadın tek başna tatile gidince ne oluyor sizin kafanızda? Nasıl bir ailede büyüdünüz? Nasıl yetiştirilme tarzı, ailenizde ne gördünüz? Ne gördünüz bu kadar aşağılık olacak, ne yaşadınız ya? Bu kez gerçekten kadınlar destekçim. Binlerce kez teşekkür ediyorum. Çünkü anlatmak istediğimi sonunda birileri anlayabildi. Ama ülkemin o çok şahane yobaz erkekleri kafayı yediler. Gerçekten hiç üşenmem hakaretlerin hepsine hakaret davası açarım kafayı yersiniz. Yalvartırım"

Cem Yılmaz ile arasındaki atışma ile gündemde olan Hasan Can Kaya kimdir? Cem Yılmaz ile arasındaki atışma ile gündemde olan Hasan Can Kaya kimdir?

Fenomenin bu videosuna birçok kişiden destek mesajı geldi.  

Ece Taşer'in Instagram hesabında 185 bin takipçisi var ve eşiyle çektiği videolar da büyük ilgi görüyor.
 

Kaynak: MYNET