Vodafone Sultanlar Ligi final serisi dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Maç, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynandı. Ev sahibi Eczacıbaşı Dynavit, 3-0'lık net bir galibiyetle maçı tamamlayarak seride durumu 2-2'ye getirdi. Bu sonuçla şampiyonun belirleneceği son maçın heyecanı arttı. İlk üç maçı 2-1 önde tamamlayan Fenerbahçe Opet, bu mücadeleyi kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Serinin beşinci ve son maçı 21 Nisan Pazar günü Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde saat 19.00'da yine aynı salonda oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşacak.

Sturm Graz - Rapid Wien karşılaşması ne zaman saaç kaçta ? Sturm Graz - Rapid Wien karşılaşması ne zaman saaç kaçta ?

Maçta Eczacıbaşı Dynavit etkili başladı ve 5-1'lik bir üstünlük elde etti. Ancak Fenerbahçe, 16-16'lık eşitliği sağladıktan sonra 19-17 öne geçti. Ancak setin son bölümünde etkili olan Eczacıbaşı, ilk seti 25-21 kazandı. İkinci setin başlarında ev sahibi ekip kontrolü elinde tuttu ve 10-6 öne geçti. Fenerbahçe moladan iyi dönerek skoru 12-12'ye getirdi. Ancak setin ortalarında Fenerbahçe'nin servis hataları Eczacıbaşı'nın lehine işledi ve ev sahibi ekip seti 25-21 alarak skoru 2-0 yaptı.

Üçüncü set de çekişmeli başladı. 6-6'dan sonra Fenerbahçe 8-6 öne geçti, ancak Eczacıbaşı 3-0'lık bir seriyle cevap vererek molaya 9-8 önde girdi. Setin son bölümünde Boskovic'in smaçlarıyla etkili olan Eczacıbaşı, seti 25-21 ve maçı da 3-0 kazandı. Müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takip etti.

Kaynak: Haber Merkezi