Avrupa'da yayım yapan Sportklub'a konuşan Ilıcalı, Hull City'ye benzer bir başarı öyküsü yazabilecek ekip aradıklarını ve uzun bir araştırmadan sonra Slovenya'yı seçtiklerini kaydetti. Slovenya'nın büyük potansiyele sahip harika bir spor ülkesi olduğunu belirten Ilıcalı, "Slovenya'daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri, stadı ve kulübü yöneten insanları gerçekten çok sevdim." ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı'nın futbola yatırım yapması bu yıl Trendyol 1.Lig'den düşen ve büyük ekonomik sıkıntı yaşayan Altay'da heyecan yarattı. Yeni Asır gazetesinde yer alan haberde Acun Ilıcalı'nın Altay ile ilgili bilgi topladığı öne sürüldü.

Olaylı Galatasaray maçı sonrası Pınar Karşıyaka açıklama yaptı: ''Kasıtlı ve ağır tahrikler yapıldı!'' Olaylı Galatasaray maçı sonrası Pınar Karşıyaka açıklama yaptı: ''Kasıtlı ve ağır tahrikler yapıldı!''


Şirketleşme gündemde...


600 milyon lira borcu olduğu öne sürülen Altay'da camianın büyükleri kurtuluş reçetesi olarak şirketleşmeyi görüyor. İzmir'in köklü kulübü Altay'da kurulacak şirketin başına Altay'la özdeşleşen Mustafa Denizli'nin getirileceğine dair iddialar gündemde olsa da henüz atılmış somut bir adım yok. İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın, Slovenya'nın köklü ekiplerinden Maribor'u bünyelerine katmasının ardından Altay'la ilgili adım atıp atmayacağı belirsizliğini korusa da isminşn gündeme gelmiş olması Altay'a gönül vermiş taraftarları heyecanlandırdı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi