Ocak 2024'ün ilk haftasında, kullanıcılar en hızlı Android telefon modellerini araştırıyorlar. Amiral gemisi modeller, AnTuTu benchmark testinde en yüksek puanları alarak en hızlı Android telefonlar olarak öne çıkıyorlar. Bu modellerin tamamında Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti kullanılıyor.

En hızlı Android telefon modelleri neler ?

AntTuTu, her ay yeni çıkan telefonları ekleyerek listesini güncelliyor ve en hızlı Android telefonlarını açıklıyor. Ocak ayında birinci sırayı OnePlus Ace 2 Pro alıyor.

Kocaeli'de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım sınırlandırılıyor, öğretmenlerde dahil! Kocaeli'de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım sınırlandırılıyor, öğretmenlerde dahil!

İkinci sırada, Vivo'nun alt markası olan iQOO 11S bulunuyor. Üçüncü sırada ise Nubia REDMAGIC 8S Pro+ yer alıyor. İşte AnTuTu benchmark testinde en yüksek puanları alan en güçlü Android akıllı telefonların bir listesi:

Son sıralamaya göre, OnePlus Ace 2 Pro en hızlı Android telefon olarak birinci sırada yer alıyor. İkinci sırada iQOO 11S yer alırken, üçüncü sırada Red Magic 8S Pro bulunuyor.

Dördüncü sırada iQOO 11 Pro, beşinci sırada ise Vivo X90 Pro+ yer alıyor. Ancak, bu sıralamanın özellikle Çin pazarını baz aldığını ve uluslararası verilerin yakında paylaşılacağını belirtmek gerekir.

2Eb00Fdd En Hizli Telefonlar

En hızlı testinde öne çıkan android telefonlar

  1. OnePlus Ace 2 Pro
  2. iQOO 11S
  3. Red Magic 8S Pro
  4. iQOO 11 Pro
  5. Vivo X90 Pro+
  6. realme GT5
  7. Oppo Find X6 Pro
  8. OnePlus 11
  9. Xiaomi 13 Ultra
  10. iQOO Neo8 Pro
Kaynak: HABER MERKEZİ