Dün akşam oynanan Fenerbahçe - Olimpiakos maçının ardından sosyal medya paylaşımları rekor kırdı. Milyonlarca kullanıcı yaptıkları paylaşımlarda, elenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal ve başkan Ali Koç'u istifaya davet etti. 

Taraftar isyan etti
Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar incelendiğinde, Ali Koç, İsmail Kartal ve istifa kelimelerinin ön plana çıktığı belirlendi. Taraftarlar, geçtiğimiz hafta oynanamayan Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe'nin aldığı tavrı da eleştirdi. Fenerbahçe, tepki olarak 19 yaş altı takımı ile maça çıkmıştı. Sarı lacivertliler maçtan çekilmeyi planlarken Galatasaray'ın golcü ismi İcardi 51. saniyede kendisine gelen ilk topta golü atmış ve  sarı lacivertli futbolcuların sahadan çekilmesi ile maç sona ermişti. 

Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda Finale Yükseldi! Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda Finale Yükseldi!

İsmail Kartal'ın görevine son verilebilir
Fenerbahçeli taraftarlar, Olimpikos'a elenilmesinin ardından sosyal medyada, takımın yoğun maç programı olmamasına rağmen gösterdiği form durumunu eleştirdi. Pek çok kullanıcı Galatasaray'a kaybedilen süper kupa finalinde gösterilen tavrı sertçe eleştirdi. Eleştirilerin odak noktasında ise Ali Koç ve İsmail Kartal vardı. Binlerce kullanıcı İsmail Kartal'ı oyuncu değişiklikleri, Ali Koç'u ise aldığı kararlar sebebiyle istifaya davet etti. Basın mensuplarının verdiği bilgilere göre İsmail Kartal'ın, ligde olası bir puan kaybı durumunda görevine son verileceği öğrenildi.   

Kaynak: HABER MERKEZİ