Firuz Kanatlı'nın kızı olarak tanınan Aydan Kanatlı, son zamanlarda merak konusu haline geldi. Peki, Aydan Kanatlı kimdir ve ne iş yapar? Yaşı kaçtır? İşte, bu soruların cevaplarını arayanlar için kapsamlı bir rehber. Firuz Kanatlı'nın kızı Aydan Kanatlı'nın hayatı ve kariyeri hakkında tüm detaylar burada...

Kokteyl Sikligi 1524 4

Depremzedenin 'elim ayağımdı' dediği motosikleti taşan dereye kapıldı! Depremzedenin 'elim ayağımdı' dediği motosikleti taşan dereye kapıldı!

Aydan Kanatlı kimdir?

Aydan Kanatlı, iş dünyasında önemli bir figür olarak dikkat çekiyor. İşletme Yönetim Organizasyon alanında lisans eğitimini tamamlamış olan Kanatlı, kariyerine 1994 yılında ETİ şirketler grubunda başlamıştır. Burada, 15 yıl boyunca Ar-Ge Müdürü, Ür-Ge Koordinatörü ve İcra Kurulu üyesi olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur.

ETİ şirketler grubundaki başarılı performansıyla yönetim kurulu üyeliğine yükselen Aydan Kanatlı, 2006 yılından itibaren bu görevini başarıyla sürdürmektedir. Hem icra kurulu hem de yönetim kurulu üyeliğini uzun yıllar boyunca bir arada yürüten Kanatlı, şirketin stratejik yönetim süreçlerinde önemli roller üstlenmiştir.

Psikoloji alanında aldığı çeşitli eğitimlerle kişisel ve kurumsal gelişim konusunda uzmanlaşan Aydan Kanatlı, 2013 yılında Eskişehir'de Kişisel ve Kurumsal Gelişim Merkezi'ni kurmuştur. 2017 yılında ise bu merkezi "Sonsuz Gelişim Danışmanlık Merkezi" adı altında daha geniş kitlelere hizmet verecek şekilde yeniden yapılandırmıştır.

Kurumsal liderlik, stratejik yönetim ve kişisel gelişim konularında sahip olduğu bilgi ve deneyimleriyle dikkat çeken Aydan Kanatlı, iş dünyasında başarılı bir kariyer çizmektedir.

Editör: Haber Merkezi