Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Gelin Evi" programı, her bölümüyle büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Program, Aslı Hünel'in sunumuyla gelin adaylarının bir araya geldiği ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yarışmacıların rekabet ettiği bir platform sunuyor. Her bir gelin adayının benzersiz özellikleri ve tarzlarıyla programa renk kattığı "Gelin Evi", izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Salondaki askılık ve makyaj grubu krizi
Gelin Evi programının bu haftaki gelinleri Neriman, Merve, Ebru ve Beyza oldu. 12 Mart Salı günündeki programda haftanın ikinci gününde Konya'da oturan 3 yıllık evli Beyzanur Uyanık yarıştı. Salonu yorumlanan Beyzanur Gelin'in salonunda askılık ve makyaj grubu krizi yaşandı. Beyzanur gelin babaanesinden kaldığını belirtirken gelinleri tatmin etmedi. 

Renk tonları birbirine girmiş durumda

Beyzanur gelinin mutfağı için sert yorumlarda bulunan gelinler, mutfağı beğenmediklerini ilettiler. Halıların fazlalık olduğunu ve bütünlüğünü söyleyen Neriman gelin, önceki gün kendisini eleştiren Beyzanur geline 'Ben kiracıyım' yanıtını verdi.

Mutfak yorumları sert oldu

Evin her yerinde halı olmasını fayanslarını gizlediğini belirten Ebru gelin' Beyzanur Konya'lı olmasıyla savunma yaptı. Sizi memnun etmek çok zor diyen Beyzanur, halı olmasının ideal olduğunu savundu. Kendisinin aile desteği ile değil kendi bütçeleri ile evlendiğini söyleyen Beyzanur, gelinlere sert açıklamalarda bulundu.

Beyza gelin kaç puan aldı ?

Gelin Evi programının 12 Mart Salı günkü programında yarışan Beyza gelinin evini Sunucu Aslıhan Hünel yorumladı. Aslıhan Hünel, 'Özgüvenli kadınları seviyorum, Yer sofrasında iftar yaptık çok güzeldi.  Ama gerçekten salonda hiçbir şey hiçbir şeyi tutmuyor' ifadelerini kullandı. 

SONDAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etti! SONDAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etti!

Gelin Beyzanur Uyanık'ın puan durumu şu şekilde; Aslıhan Hünel puan durumunu cuma günü açıklayacak. Gelin Beyza, diğer gelinlerden toplam 6 puan aldı. 

Beyza gelin kaç puan aldı ?

Kaynak: HABER MERKEZİ