Güneşteki patlamalar etkisini gösteriyor! Kuşlar paydos etti


NASA Güneşte meydana gelen patlamaları doğruladı. Yapılan açıklamada güneşte meydana gelen patlamaların büyük bir enerji çıkardığını ve bu patlamaların uzayda görevli bir araç tarafından görüntülendiğini de belirtti.
14 Aralık günü meydana gelen büyük patlamaların ilk etkisinin Amerika kıtasındaki kısa dalga yayın yapan radyolarda kesintiye yol açtığına da dikkat çeken NASA'nın bu bilgilerinin üstüne ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi’nin (NOAA) Uzay Hava Tahmin Merkezi’nin 10 Eylül 2017’den bu yana en büyük Güneş patlaması olarak adlandırdığı görüntüleri kısa süre önce yayınladı.

PATLAMALARIN ETKİSİ YARIN DÜNYADA HİSSEDİLECEK

Asgari ücrete zam ve emekli maaşlarıyla ilgili sıcak gelişme! Asgari ücrete zam ve emekli maaşlarıyla ilgili sıcak gelişme!

Patlamaların etkisinin dünyada yarından itibaren hissedieceği belirtilirken, Amerika'nın Teksas eyelatinde yere inen binlerce kuşların, patlamaların etkisiyle uçmayı bıraktıkları tahmin ediliyor.
Görüntülerde uçmayı bırakarak yeri inan kuşların uçmaktan korktukları için bir benzin istasyonunun zemininde kümelenerek havalanmadıkları da görülüyor.
Binlerce kuşun benzin istasyonunda toplu olarak içmadan beklemeleri de görenleri şaşırttı.
 

Editör: Mustafa Temiz